Momenti tronditës kur bamirësja i jep ujë djaloshit që po vdiste urie pasi famija mendonte se ishte shtrigan

Ky është momenti tepër prekës kur një të mituri dy vjeçar nigerian i jepet ujë nga një punonjëse bamirëse pasi ishte braktisur që të vdist...

Ky është momenti tepër prekës kur një të mituri dy vjeçar nigerian i jepet ujë nga një punonjëse bamirëse pasi ishte braktisur që të vdiste nga familja e tij, që mendonte se ishte një shtrigan.
Djaloshi, i quajtur Hope, u gjet i paushqyer dhe i tharë për ujë pasi ishte detyruar të jetonte tët muaj me plehëra dhe me mbeturinat që i jepnin kalimtarët.
Ai më në fund u shpëtua pasi u gjet lakuriq dhe duke u endur nëpër rrugë më 31 janar nga Anja Ringgren Loven, një grua daneze që jeton në Afrikë.Related

Fotografi 375600600376129801

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item