Ligji: Arabia Saudite u lejon tashmë femrave që të flenë në hotele

Arabia Saudite tashmë krijon një ligj të ri i cili i jep më shumë të drejtë vajzave dhe grave të hyjnë dhe të flenë në hotel. Sipas ...


Arabia Saudite tashmë krijon një ligj të ri i cili i jep më shumë të drejtë vajzave dhe grave të hyjnë dhe të flenë në hotel.
Sipas ligjit të vjetër, vajzave saudite iu ndaloheshe rreptësisht hyrja në hotel, ndërsa Komisioni saudit për Turqizmin dhe Trashëgimninë Kombëtare ka ratifikuar një ligj, që i lejon gratë të hyjnë në hotele.
Ditë më parë femrat saudite kanë nënshkruar një peticion për liberalizimin e këtij ligji, ndërsa tashmë do të kenë mundësi të rezervojnë dhoma hoteli.

Related

Bota 8171354899614930127

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item