Largohen Lista serbe, ja çfarë kërkojnë për ta votuar Thaçin president

Deputetët dhe ministrat e Listës "Srpska" janë larguar nga salla e Kuvendit, pas pauzës. Njëri prej deputetëve të kësaj pa...


Deputetët dhe ministrat e Listës "Srpska" janë larguar nga salla e Kuvendit, pas pauzës.
Njëri prej deputetëve të kësaj partie, i cili nuk deshi ti përmendet emri tha se, ende nuk janë përcaktuar se si do të votojnë në raundin e tretë për Presidentin e Republikës.
Ndërkohë që është duke u spekuluar se serbët janë duke kërkuar edhe një ministri në qeverinë Mustafa.
Related

Lajme 391179701570688746

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item