Kryeministri i përkohshëm Dimitriev kërkon që në vend të tij të kthehet Gruevski

Kryeministri i përkohshëm, Emil Dimitriev i zgjedhur nga VMRO-DPMNE dhe si pasardhës i Nikolla Gruevskit, kërkoi që ky i fundit të ...Kryeministri i përkohshëm, Emil Dimitriev i zgjedhur nga VMRO-DPMNE dhe si pasardhës i Nikolla Gruevskit, kërkoi që ky i fundit të kthehet në krye të Qeverisë së vendit, për shkak se mandati i tij dhe qeverisjes së përkohshme ishte për organizimin e zgjedhjeve, informon INA.
Ai në mënyrë indirekte ka theksuar nevojën e rikthimit të Nikolla Gruevskit në postin e kryeministrit, duke theksuar se duhet të kthehet Qeveria politike e cila ishte me legjitimitet të plotë nga qytetarët.
Dimitriev këtë porosi e ka shkruar në profilin e tij facebook, duke shtuar se qeveria teknike nuk ka mundësi për zbatimin e politikave të duhura. (INA)

Related

Maqedoni 6657829000010560005

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item