Kjo është makina ideale për rrugët tona me gropa! (Video)

Kompania amerikane “Ford” ka vendosur në makinën “Ford Fusion V6 Sport” një sistem i cili mund ti shmang gropat në rrugë, ku duke p...Kompania amerikane “Ford” ka vendosur në makinën “Ford Fusion V6 Sport” një sistem i cili mund ti shmang gropat në rrugë, ku duke pasur parasysh rrugët e Shqipërisë duket se kjo makinë do të ketë shitje të mëdha në vendin tonë.
Muajin e kaluar në Detroit Auto Show, Ford prezantoi modelin Fusion V6 Sport i cili kishte një sistem të veçantë amortizimi i cili është në gjendje ti kaloj gropat pa u futur brenda tyre. Këtë sistem tani Ford e demonstron në praktikë dhe i cili duket të jetë shumë efikas.
Ky sistem ka një sensor para rrotave i cili skanon terrenin para tij çdo 2 milisekonda dhe në bazë të terrenit zbutë amortizatorin e rrotës së caktuar.Related

Video 6949100846797305719

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item