Ja si do të ishte bota pa internet (Video)

Është tepër e vështirë ta imagjinosh botën pa internet. Universi paralel i “World Wide What?” na tregon se si do të ishte jeta për ...


Është tepër e vështirë ta imagjinosh botën pa internet.
Universi paralel i “World Wide What?” na tregon se si do të ishte jeta për sipërmarrësit e mëdhenj të teknologjisë nëse zoti Tim Berners Lee nuk do të shpikte internetin.
Në video shfaqet Arianna Huffington si një shpërndarëse gazetash, apo Steve Case, themeluesi i AOL, si një postier.
Sean Parker, themeluesi i Napster, është gjetur duke marrë një sy gjumë, dhe zgjohet duke bërë selfie me një aparat të vjetër Polaroid, të montuar në një bisht fshese.
Ndërsa bashkëthemeluesi i Wikipedias, Jimmy Wales punon në një librari, duke inkurajuar njerëzit të redaktojnë gabimet në libra.

Related

Teknologji 189726882769895547

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item