Ja 9 shenjat që martesa do të përfundojë në divorc…

Marie Claire rendit disa fakte që tregojnë se një martesë do të përfundojë në divorc. Ja disa nga arsyet: 1 – Kur çifti martohet i r...


Marie Claire rendit disa fakte që tregojnë se një martesë do të përfundojë në divorc. Ja disa nga arsyet:
1 – Kur çifti martohet i ri, ose pas moshës 32…
2 – Fëmijët që vijnë nga familjet e divorcuara rrezikojnë të kenë të njëjtin fat.
3 – Sfidat e fëmijëve shkatërrojnë martesën.
4 – Borxhet.
5 – Fëmijët e vërenjtur janë 5 herë më të rrezikuar për t’u divorcuar, se sa ata të qeshurit.
6 – Kur një partner pi cigare dhe tjetri jo.
7 – Kur njëri nga partnerët është infermierë.
8 – Kur ajo është më e madhe se ai.
9 – Kur gruaja sjellë më shumë të ardhura se burri.

Related

Erotikë 8507621982799223524

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item