Indi, elefanti shkakton kaos në qytet (VIDEO) (FOTO)

Një elefant i egër shkaktoi panik mes banorëve të qytetit Siliguri, në rajonin indian të Bengalit Perëndimor. Për rreth një orë, ...Një elefant i egër shkaktoi panik mes banorëve të qytetit Siliguri, në rajonin indian të Bengalit Perëndimor.
Për rreth një orë, kafsha dëmtoi dhjetëra shtëpi, makina dhe motoçikleta.
Autoritetet lokale pyjore thanë se askush nuk është lënduar në incidentin e shkaktuar nga kafsha që ishte larguar nga një pyll afër qytetit.
Indi, elefanti shkakton kaos në qytet Një elefant i egër shkaktoi panik mes banorëve të qytetit Siliguri, në rajonin indian të Bengalit Perëndimor.Për rreth një orë, kafsha dëmtoi dhjetëra shtëpi, makina dhe motoçikleta.Autoritetet lokale pyjore thanë se askush nuk është lënduar në incidentin e shkaktuar nga kafsha që ishte larguar nga një pyll afër qytetit.
Posted by Tetova News on Thursday, February 11, 2016

Related

Video 4104781067733726560

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item