Historia e çuditshme: Natën ishte striptiste, ndërsa ditën…

Gjatë mbrëmjeve ajo punonte si balerinë në një klub striptizmi duke fituar shuma të konsiderueshme, por gjatë ditës ishte krejt tjetër...


Gjatë mbrëmjeve ajo punonte si balerinë në një klub striptizmi duke fituar shuma të konsiderueshme, por gjatë ditës ishte krejt tjetër gjë.
Një italiane ka mashtruar sistemin për 15 vjet me radhë.
Femra nga Trieste identiteti i të cilës nuk bëhet i ditur për arsye hetimesh, shtirej si invalide për të përfituar pension nga shteti, por nuk kishte asnjë difekt.
Ajo kishte arritur të falsifikonte dokumentat duke përfituar asistencë invaliditeti.
Njëkohësisht fitonte shumë para nga performancat e nxehta në klube nate.
Ngjarja u zbulua rastësisht nga policia italiane gjatë disa kontrolleve.
Ata panë një makinë të parkuar në radhën e invalidëve pranë një klubi nate.
Pas kontrolleve rezultoi se makina i përkiste balerinës mashtruese.
Ajo po hetohet për mashtrim dhe rrezikon disa vite burg.

Related

Kronika 6815030934464688958

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item