Gruaja ofron dhomë falas në Londër, por me një kusht të çuditshëm

Një grua ofron një dhomë falas në shtëpinë e saj në Londër por vetëm me një kusht, që është tejet i pazakontë. Shtëpia e Elena ...Një grua ofron një dhomë falas në shtëpinë e saj në Londër por vetëm me një kusht, që është tejet i pazakontë.
Shtëpia e Elena Valdameri në Grove Park në jug-lindje të Londrës ka një kopsht të madh dhe disa kafazë të vjetër shpëtimi për kafshët.
Aktorja 52-vjeçare, e cila është duke u divorcuar, jeton në shtëpinë e saj me dy qenë të mëdhenj, dhe gjashtë mace të moshës nga 13 deri në 16 vjeç.

Ajo që kërkon Elena nga bashkëjetuesi/ja e saj i/e ri/e është që të kujdeset për macet e saj.
Ajo kërkon edhe një kontribut prej 60 sterlinash për faturat, si dhe premtimin se personi do të kujdeset për pastrimet e kafshëve kur ajo nuk është në shtëpi.

Related

Lajme te rralla 5040425263685125489

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item