Fisi i paprekur nga bota moderne: Pamjet mahnitëse brenda popullit Mentawai të Indonezisë (FOTO+VIDEO)

Fisi i paprekur nga bota moderne: Fotot mahnitëse brenda popullit Mentawai të IndonezisëKëto foto të mahnitshme... Posted by Tetova ...


Fisi i paprekur nga bota moderne: Fotot mahnitëse brenda popullit Mentawai të IndonezisëKëto foto të mahnitshme...
Posted by Tetova News on Friday, February 5, 2016
Këto foto të mahnitshme dokumentojnë përditshmërinë e jetës së burrave, grave dhe fëmijëve të fisit Mentawai, një popullsi indigjene në Indonezi që kanë arritur të ruajnë jetesën e tyre tradicionale, larg shoqërisë moderne.
Anëtarët e fisit Mentawai, një popullsi autoktone e Indonezisë, shquhen për tatuazeht e tyre dekoratove dhe për mënyrën gjysëm nomade të jetesës në ishujt Mentaëai në perendim të Sumatras.
Fotografitë e fotografit profesionistit Mohammed Saleh Bin Dollah, kanë kapur momentet nga jeta në ishull, ku fisi tribal është gjithçka dhe çdo problem mund të zgjidhet nga një mjek popullor.


The Mentawai, Behind the Scenes Documentary from Joey L on Vimeo.

Related

Video 7292796686287803949

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item