Fëmijët e pasanikëve të Londrës, në universitet me avionë privatë dhe supermakina (FOTO)

Fëmijët e pasanikëve të Londrës: Ja si i kthehen Universitetit Udhëtojnë me makina superluksoze dhe avionë privatë dhe e trajtojnë p...


Fëmijët e pasanikëve të Londrës: Ja si i kthehen Universitetit

Udhëtojnë me makina superluksoze dhe avionë privatë dhe e trajtojnë paranë si një objekt.

Një faqe e re në Instagram po shfaq jetët e privilegjuara të fëmijëve të pasanikëve më të mëdhenj të Londrës.

Profili i nxit të rinjtë e pasur që të bëjnë foto të jetës së tyre mondane dhe ka si tag line: ‘Lives of the untouchable luxury kids.’

Fotot e tyre nuk kane nevojë për shumë komente.Fëmijët e pasanikëve të Londrës: Ja si i kthehen UniversitetitUdhëtojnë me makina superluksoze dhe avionë privatë dhe e trajtojnë paranë si një objekt.Një faqe e re në Instagram po shfaq jetët e privilegjuara të fëmijëve të pasanikëve më të mëdhenj të Londrës.Profili i nxit të rinjtë e pasur që të bëjnë foto të jetës së tyre mondane dhe ka si tag line: ‘Lives of the untouchable luxury kids.’Fotot e tyre nuk kane nevojë për shumë komente.
Posted by Tetova News on Sunday, February 28, 2016

Related

Bota 5303983435218162886

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item