E pabesueshme: Nëntë mbretër saudit kanë 316 fëmijë

Mbretërit dhe princat saudit janë të njohur për martesat e shumta, sepse ata martesën e shohin si mënyrën më të mirë për të unifikuar sh...


Mbretërit dhe princat saudit janë të njohur për martesat e shumta, sepse ata martesën e shohin si mënyrën më të mirë për të unifikuar shtetin dhe për ta mbajtur atë të bashkuar.
Duke u martuar me të bijat dhe motrat e aleatëve politikë, por dhe të kundërshtarëve të tyre, ata krijojnë “familje” të mëdha, duke e zvogëluar në maksimum mundësinë e mosmarrëveshjeve brenda shtetit.
Në vijim, Ngjyra.com ju sjellë nëntë anëtarë të familjes mbretërore, që kanë sunduar (apo që ende sundojnë) në Arabinë Saudite, numrin e grave të tyre, si dhe numrin e fëmijëve të tyre.

E pabesueshme: Nëntë mbretër saudit kanë 316 fëmijëMbretërit dhe princat saudit janë të njohur për martesat e shumta,...
Posted by Tetova News on Sunday, February 28, 2016

Related

Kuriozitete 1161072015662081293

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item