Dështon edhe raundi i dytë, Thaçi merr 64 vota (VIDEO - LIVE)

Edhe në raundin e dytë ka dështuar zgjedhja e Hashim Thaçit dhe Rafet Ramës president, pasi nuk kanë marrë votat mjaftueshme nga dep...


Edhe në raundin e dytë ka dështuar zgjedhja e Hashim Thaçit dhe Rafet Ramës president, pasi nuk kanë marrë votat mjaftueshme nga deputetët.
Vota të pavlefshme kanë qenë 15 vota
Për Thaçin kanë qenë 64 vota
Ndërsa për Rafet Ramën kanë qenë 2 votë.

Related

Top Lajm 2399908270981374221

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item