Bujar Dugolli rizgjidhet dekan i fakultetit të Filozofisë në Universitetin e Prishtinës

Ish Ministri i Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës, Bujar Dugolli rizgjidhet dekan i Fakultetit Filozofik ne Universitetin e Prishtinës...


Ish Ministri i Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës, Bujar Dugolli rizgjidhet dekan i Fakultetit Filozofik ne Universitetin e Prishtinës.
Me 23 vota pro Bujar Dugolli është rizgjedhur dekan i këtij fakulteti duke lënë pas kandidaturat e tjera. Dugolli e quajti procesin transparent dhe të tillë kërkon edhe në Rektorat. Ndërsa kundër kandidatja e Dugollit, profesoresha e filozofisë, Hasnije Ilazi, tha se “duket se stafi nuk janë të gatshëm të heqin dorë nga ndikimi politik”.
Të hënën, u zgjodh edhe i numri një i ekonomikut, But Dedaj, me 23 vota duke e mundur Rrustem Asllanaj që mori 17 vota. Ndërsa Enver Hamiti mori mandatin e dytë si dekan i Fakultetit të Inxhinierisë.

Related

Kosovë 5213921061992370747

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item