BAILY: NUK KA KUSHTE PËR ORGANIZIMIN E ZGJEDHJEVE MË 24 PRILL

Ambasadori amerikan në Maqedoni, Jess Baily, para godinës së Qeverisë ka deklaruar se nuk janë përmbushur kushtet për të organizuar z...Ambasadori amerikan në Maqedoni, Jess Baily, para godinës së Qeverisë ka deklaruar se nuk janë përmbushur kushtet për të organizuar zgjedhje të besueshme, fer dhe demokratike.

Related

Top Lajm 8744255694031127959

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item