Ahmeti paguan facebook-un për të shtuar numrin e pëlqimeve

Në prag të fushatës elektorale lideri i BDI-së Ahmeti po paguan rrjetin social facebook për të shtuar numrin e pëlqimeve, njofton agje...


Në prag të fushatës elektorale lideri i BDI-së Ahmeti po paguan rrjetin social facebook për të shtuar numrin e pëlqimeve, njofton agjencia e lajmeve INA.


Si duket, rrjeti social është bërë një pjesë e pandashme e çfarëdo fushate politike duke rezultuar si një ndër format më të mira për të komunikuar me votuesit dhe qytetarët.
Burson Marsteller, një firmë globale e marketingut, ka përpiluar një raport me titull “Liderët botëror në Facebook” ku zbuloi se 87 % e politikanëve në 193 shtete anëtare të Kombeve të Bashkuara kanë një formë prezence në rrjetin social. (INA)

Related

Maqedoni 1665287845905633263

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item