Agron Llaka: O Erion djalë përsëmbari, na dole dhe ti rrotë k…” (VIDEO)

Një mënyrë krejt origjinale gjeti drejtuesi i show-t “Alpazar”, Agron Llakaj, pë t’iu kundërvënë ndërtimit të parkut të lojrave tek L...


Një mënyrë krejt origjinale gjeti drejtuesi i show-t “Alpazar”, Agron Llakaj, pë t’iu kundërvënë ndërtimit të parkut të lojrave tek Liqeni.
Mbrëmjen e së shtunës, aktori i humorit së bashku me një kor, i kënduan kryebashkiakut në ‘labçe’. Shikoni interpretimin e parodisë nga Agron Llakaj:

Related

Video 4613129467707277085

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item