22-vjeçari nga Maqedonia arrestohet në Austri, ngacmoi seksualisht 20 femra

Deri tani janë raportuar 20 raste të ngacmimeve seksuale nga një 22-vjeçar me shtetësi maqedonase, që qëndronte si turist në Vjenë të ...


Deri tani janë raportuar 20 raste të ngacmimeve seksuale nga një 22-vjeçar me shtetësi maqedonase, që qëndronte si turist në Vjenë të Austrisë, njofton media me e vizituar austriake krone.at.
“Po provohet në gjithë Austrinë e Epërme, nëse kemi ngjarja të ngjashme”,- tha zëdhënësi policor, Paul Eidenberger, të mërkurën.
22-vjeçari nga Maqedonia ndodhet në paraburgim, pasi ka dhunuar seksualisht 15 femra të reja në qarqet e kryeqytetit si Leopoldstadt, Floridsdorf dhe Donaustadt, si dhe pesë të tjera në Niederosterreich.
Njërën nga vajzat ai e ka ngacmuar rëndë mes këmbëve në ashensorin e stacionit të trenit.
Përfundimisht, ai u arrestuar në 8 shkurt, në një banesë në Brigittenau, ndërsa nëse jeni nga Austria dhe keni informacione për rastë të tilla, policia ka vendosur edhe numrin telefonik në dispozicion : 01/31310-33310 ose Dw 33800.

Related

Kronika 360556439860438045

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item