VIDEO / Përse e “urrejnë” njëra-tjetrën Turqia dhe Rusia?

Pas rrëzimit të avionit rus nga ana e gjuajtësve turq në nëntor të vitit që kaloi, asgjë nuk është si më parë. Luftë nuk ka (ende), por...


Pas rrëzimit të avionit rus nga ana e gjuajtësve turq në nëntor të vitit që kaloi, asgjë nuk është si më parë. Luftë nuk ka (ende), por incidenti mori përmasa ndërkombëtare dhe shkaktoi bllokimin e marrëdhënieve mes dy vendeve. Betejat mes tyre përbëjnë një prej kronikave më të gjata të luftërave në historinë e Evropës.  Mes sanksioneve dhe kërcënimeve, afrimeve dhe largimeve, ja një material i shkurtër filmik i përgatitur nga bota.al, mbi rikthimin e një rivaliteti disashekullor. /Bota.al

Related

Video 1191059811956186556

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item