Video: Ja metoda efektive japoneze për të humbur peshë

Për të humbur peshë shumë njerëz i nënshtrohen dietave të ndryshme, madje edhe operacioneve, por një mjek japonez i quajtur Dr Fukuts...


Për të humbur peshë shumë njerëz i nënshtrohen dietave të ndryshme, madje edhe operacioneve, por një mjek japonez i quajtur Dr Fukutsudzi tregon disa ushtrime fizike të cilat ndihmojnë që të humbni peshë për një periudhë shumë të shkurtër. Ajo çfare duhet të bëni është: Merrni një peshqir të madhë dhe mblidheni në formë tubi dhe më pas lidheni më një shirit që të mos hapet. Më pas shtrihuni një sipërfaqe të fortë ( mundësisht në dysheme) duke e vendosur peshqirin posht belit tuaj.
Këmbët duhe të jenë të larguara në madhësin e shpatullave tuaja, por mundohuni që ti bashkoni gishtrijt e të dyja këmbëve. Të njëjtën gjë beni edhe me duart, shtrini ato lartë, mundohuni që pëllëmbën e dorës ta mbeshtesni në dysheme. Në pamje të parë duke e lehtë, por nuk është dhe aq, megjithatë me kalimin e kohës do të mësoheni. Përseriteni këtë ushtrim 3 herë në ditë duke qendruar për 5 minuta. Para se ta filloni këtë ushtrim peshohuni në mënyrë që vreni ndryshimet, atë do ta ndjeni që në javën e parë.

Related

Shëndet & estetikë 8137401381892948550

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item