Vendet më injorantë të botës: Italia në dhjetëshen e parë

Instituti kërkimor Ipsos Mori në Britaninë e Madhe ka bërë një studim të veçantë: atë të popujve më injorantë në botë. Edhe Italia k...


Instituti kërkimor Ipsos Mori në Britaninë e Madhe ka bërë një studim të veçantë: atë të popujve më injorantë në botë.
Edhe Italia ka patur fatin e keq të hyjë në dhjetëshen e parë të “injorantëve”.
Instituti ka kryer rreth 25 mijë intervista në 28 shtete.
Ja renditja e tyre:
Në vend të parë nga injoranca ishte Meksika, ndjekur nga India, Brazili, Peruja, Zelanda e Re, Kolumbia, Belgjika, Afrika e Jugut, Argjentina, Italia, Rusia, Kili, Britania e Madhe, Izraeli, Australia, Japonia, Kanadaja, Gjermania, Holanda, Spanja, Norvegjia, Franca, Suedia, SHBA-ja, Kina, Polonia, Irlanda dhe Koreja e Jugut.

Related

Kuriozitete 2042133651889620146

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item