Ushqimet që të bëjnë mirë për sytë, dhe parandalojnë verbërinë

Glaukoma, ose siç njihet ndryshe tensioni i syrit konsiderohet si një ndër shkaktarët kryesorë të verbëriseë te njerëzit. Rrritja e pre...


Glaukoma, ose siç njihet ndryshe tensioni i syrit konsiderohet si një ndër shkaktarët kryesorë të verbëriseë te njerëzit. Rrritja e presionit brenda syrit çon në dëmtim të nervit optik. Elementi kryesor që rregullon qarkullimin e lëngut në sy, është një substancë që quhet Oksidi Nitrik. Ajo gjendet me shumicë te spinaqi, panxhari, selinoj, lakrat dhe kur këto perime konsumohen në sasi të mëdha rritet mbrojtja ndaj pasojave të tensionit të syrit.

Related

Shëndet & estetikë 1290056289636281884

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item