Uji me plumb në SHBA, Obama shpall gjendjen e jashtëzakonshme

Presidenti amerikan Barack Obama ka shpallur gjendjen e emergjencës në Michigan për t’i bërë ballë ndotjes me plumb të ujit të pijshëm...


Presidenti amerikan Barack Obama ka shpallur gjendjen e emergjencës në Michigan për t’i bërë ballë ndotjes me plumb të ujit të pijshëm në Flint, ku 100 mijë qytetarë janë të detyruar të përdorin ujin me shishe për të pirë, gatuar dhe larë.
Shefi i Shtëpisë së Bardhë ka kërkuar që të koordinohen të gjitha përpjekjet për të “ulur vështirësitë dhe vuajtjet” e banorëve, duke furnizuar ujë, filtra dhe materiale të tjera të nevojshme, të paktën për 90 ditë.

Related

Bota 6446171810658390350

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item