Trondit CIA: Ja faktet që UFO-t kanë vizituar tokën (Foto)

CIA ka publikuar disa dosje që më parë konsideroheshin të fshehta e që supozohet se tregojnë fakte për ekzistencën e UFO-ve. Pamjet e...


CIA ka publikuar disa dosje që më parë konsideroheshin të fshehta e që supozohet se tregojnë fakte për ekzistencën e UFO-ve.
Pamjet e selektuara janë së bashku me dokumente të tjera të klasifikuara nga viti 1940-1970 të cilat ishin fshehur nga agjencia amerikane e spiunimit.
Një foto tregon “disqe fluturuese” mbi qiellin e Anglisë së 4 marsit, viti 1962, kurse një tjetër, qiellin e Minesota më 20 Tetor, 1960.
Sipas dokumenteve të lëshuara, një raport i vitit 1952 i titulluar “disqet fluturuese”, ka thënë se të gjitha, përveç UFO-ve kanë pasur një shpjegim të arsyeshëm.
Aty thuhej se “Më pak se 100 raporte të arsyeshme e të besueshme mbeten të pashpjegueshme ‘në këtë kohë.
Një zëdhënës i CIA-s ka thënë se kanë vendosur të nxjerrim në pah disa dokumente ku skeptikëve dhe besimtarëve do iu dukej interesante.
Related

Top Lajm 7594734436303828344

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item