Tri shenjat: Ja si ta dalloni kur ju tradhton

Statistikat tregojnë që 32% e femrave dhe 42% e meshkujve kanë tradhtuar të paktën njëherë në jetën e tyre. Tre shenjat që tregojnë ...


Statistikat tregojnë që 32% e femrave dhe 42% e meshkujve kanë tradhtuar të paktën njëherë në jetën e tyre.
Tre shenjat që tregojnë që në marrëdhënien tuaj ka hyrë një person i tretë janë këto:
1. Reagimet e tij fizike nuk janë më të njëjtat
Partneri juaj nuk reagon njësoj si më parë ndaj përkëdheljeve apo prekjeve tuaja. Marrëdhënia ndihet më e ftohtë dhe për këtë arsyeja mund të jetë një tradhti e mundshme.
2. Pamja e tij ka ndryshuar
Ju kujtohet sa i kuruar ishte në takimet tuaj të para? Sigurisht që herë pas here mund të ndryshojë modeli i flokëve ose stili por tani ai po i kushton shumë rëndësi detajeve apo të qenit në formë, shkruan revista Class.
3. Ndjeni se po ju fsheh diçka në telefonin e tij
Më parë ju kishit të gjithë lirinë për të përdorur telefonin e tij. Duket se gjërat janë “shtrënguar” pak qëkur ai e merr telefonin kudo që shkon dhe e ruan atë gjatë gjithë kohës.

Related

Erotikë 875104912625045902

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item