Tani nuk do ketë më viktima nga aksidentet ajrore. Ja si do të shpëtohen (Video)

Më në fund është projektuar një projekt që së shpejti pritet të vendoset në zbatim, projekt i cili do të shtëpojë të gjithë pasagjerët ...


Më në fund është projektuar një projekt që së shpejti pritet të vendoset në zbatim, projekt i cili do të shtëpojë të gjithë pasagjerët në rast se ndodh ndonjë aksident ajror.
Kështu, nese avion pëson defekt gjatë fluturimit, e gjithë kabina e pasagjerëve do të shkëputet nga pjesa tjetër dhe do të fluturojë e lirë më parashuta.
Normalisht që ky projekt parashikon të shpëtojë të gjithë pasagjerët. Në raste të tilla, kabina do të ulen me parashutë në tokë ose në ujë dhe të gjithë njerëzit do të shpëtohen.

Airplane Safety System
This interesting concept could save thousands of lives from plane crashes.
Posted by Hashem Al-Ghaili on Wednesday, January 13, 2016

Related

Video 7144588407900608211

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item