Sudimi: Ja deri në çfarë moshe fëmijët duhet të flenë në krevat me prindët

Kohët e fundit ka pasur shumë kundërshtime nga një studim në tjetrin. Rasti i fundi është edhe për të fjeturit e fëmijëve të cilët sip...


Kohët e fundit ka pasur shumë kundërshtime nga një studim në tjetrin. Rasti i fundi është edhe për të fjeturit e fëmijëve të cilët sipas shkencëtarëve fëmijët kanë nevojë për të fjetur së bashku me prindërit deri në moshën katër vjeccare.
Pediatri Dr. Nils Bergman ka thënë se gjatë kohës që fëmija fle veç nga nëna është më e vështirë për tu lidhur emocionalisht dhe kjo dëmton zhvillimin e trurit dhe çon në sjellje problematike gjatë rritjes së fëmijës.
Shoqata Britanike National Childbirth Trust mbështet fjetjen e përbashkët të fëmijëve dhe nënave, por me kusht që prindët mos të pijnë duhan, alkool, mos të jenë të sëmurë apo shumë të lodhur, pasi këto e pamundësojnë kujdesin e duhur.
Në anën tjetër, disa ekspertë besojnë se vendi më i sigurtë për të fjetur foshnja është në shtrat më vete, por në dhomën e prindërve.

Related

Shëndet & estetikë 7995796969350183206

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item