Si të ruheni nga taktikat e fundit të hajdutëve

Nëse gjeni një monedhë te dera e makinës, bëni kujdes. Është teknika më e fundit e hajdutëve që ka bërë shumë viktima, mbi të gjitha n...


Nëse gjeni një monedhë te dera e makinës, bëni kujdes. Është teknika më e fundit e hajdutëve që ka bërë shumë viktima, mbi të gjitha në parkimet e supermarketeve. Hajduti lë tek doreza e makinës një monedhë dhe rri e pret. Kur “viktima” shkon të hapë derën, ajo bie poshtë.
Ideja është e tillë: pasi dëgjon monedhën që bie në asfalt, çdokush do të linte çantën në sedilje për të parë çfarë ra poshtë. Në këtë moment hajduti hyn në aksion. Hap derën në anën e pasagjerit dhe merr çantën në sedilje.
“Viktimat” e preferuara janë gratë, sepse ato kanë gjithmonë çanta për të lënë në sedilje. Këshilla që jep policia është të mbyllni menjëherë makinën nëse dëgjoni që ra një momedhë kur hapët derën.

Related

Kërshëri 3263781677677596914

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item