Si të hyni në Facebook nga celulari në mënyrë të “fshehtë”

Njerëzit që dëshirojnë të përdorin Facebook në mënyrë të “fshehtë”, tani këtë mund ta bëjnë. Kjo mundësohet pasi rrjeti social ka le...


Njerëzit që dëshirojnë të përdorin Facebook në mënyrë të “fshehtë”, tani këtë mund ta bëjnë.
Kjo mundësohet pasi rrjeti social ka lejuar aplikacionin Tor që të qaset direkt në aplikacionin e Fecebook në Android, duke zgjeruar mbështetjen e tij të tanishme për shfletuesin Tor.
Tor është shfletues që lejon përdoruesit të përdorin internetin në mënyrë anonime, transmeton koha.net.
Edhe më parë përdoruesit e shfletuesit Tor kanë mundur të qasen në Facebook anonimisht, por gjatë ditëve të ardhshme, ata munden edhe direkt nga aplikacioni i Facebook në Andorid, pasi Facebook ka lejuar atë.
Facebook thotë se do të ofrojë mbështetje eksperimentale për lidhjen e aplikacionit të tyre në mobil nga Tor, me Orbot, i cili është projekt i Tor për të mundësuar aplikacionet e Androidit të fshehin vendndodhjen e tyre dhe të qasen kinse janë në ndonjë vend tjetër në botë.
Orbot mund të instalohet nga Google Play dhe pasi ai të instalohet, përdoruesit e Facebook nga Android do të mund ta aktivizojnë atë dhe të qasen anonimish në rrjetin social.
Por përdoruesit e Facebook nuk mund ta shohin këtë karakteristik ende, por rrjeti social ka thënë se kjo do të jetë e mundur gjatë kësaj jave.

Related

Teknologji 4313811064015447942

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item