Shpiket pajisja që pastron ajrin në oborrin tuaj (Video)

Një shkencëtar ka shpikur një pajisje e cila pastron ajrin, kjo pajisje është rreth 7 metër e lartë dhe pastron ajrin në një hapsirë d...


Një shkencëtar ka shpikur një pajisje e cila pastron ajrin, kjo pajisje është rreth 7 metër e lartë dhe pastron ajrin në një hapsirë deri në 335 m3 në orë.
Por ajo çfarë është më e cuditshme se grimcat e ajrit të ndotur i kthen në një gurë që përdoret për bizhuteri.
Kjo pajisje është krijuar nga Daan Roosegaarde si pjesë e projektit për clirimin nga smogu ajo është e pajisur me një teknologji që konsumon shumë pak energji, ajo thith jone negative dhe dërgon jonet pozitive në ajër.
Grimcat e grumbulluara të karbonit dhe smogut ajo i ngjesh duke i bërë ato si gur të çmuar.

Related

Video 1125095318194691301

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item