Shpiket paisja që ju tregon se sa i shëndetshëm është ushqimi që hani

Në Francë është krijuar një paisje e cila ju mundëson të skanoni vlerat ushqimore që hamë me anë të sensorëve wireless. Pajisja qu...


Në Francë është krijuar një paisje e cila ju mundëson të skanoni vlerat ushqimore që hamë me anë të sensorëve wireless.
Pajisja quhet SCiO dhe të dhënat i transmeton në telefonin tuaj të cilat afishohen përmes një aplikacioni.
Me një madhësi sa telekomanda e garazhit, këtë pajisje thjeshtë e drejtoni nga pjata juaj dhe ajo do të lexojë përbërjen e ushqimit dhe pijes duke u dhënë detaje në lidhje me përmbajtjen e yndyrërave dhe karbohidrateve.
Aplikacioni DietSensor ju ndihmon përdoruesve që të rregullojnë dietën e tyre varësisht se sa mirë ose keq janë ushqyer duke u rekomanduar se çfarë të hanë në vazhdim.
SCiO sensori kushton 249USD ndërsa abonimi mujor në aplikacionin DietSensor kushton 10USD.

Related

Shëndet & estetikë 5371152166789807467

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item