Shikoni kush kontrollon profilin tuaj në Facebook (VIDEO)

Të gjithë ne jemi të interesuar të dimë se kush po e sheh profilin tonë të Facebook-ut. Kjo mënyrë e thjeshtë ju tregon se si. Në ...

Të gjithë ne jemi të interesuar të dimë se kush po e sheh profilin tonë të Facebook-ut. Kjo mënyrë e thjeshtë ju tregon se si.Në anën e majtë të faqes së Facebook-ut, klikoni me tastin e djathë dhe zgjidhni opsionin View Page Source. Më pas, CTRL+F, ku ju del një kuti e vogël. Aty do shkruani fjalën InitialChatFriendsList dhe do ju dalin disa numra. Ata numra janë profilet e shokëve që jua kontrollojnë profilin tuaj, transmeton lajmi.net.
Nëse e bëni ‘copy’ njërin nga ata numrat (pa numrin e fundit -1,-2, nëse e kanë) dhe e ‘paste’-oni pas ‘www.facebook.com/’ atëherë do ju dali profile i shokut apo shoqes që jua ka parë profiling së fundmi. Për më shumë, ndiqeni videon më poshtë:

Related

Teknologji 2811275832580901471

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item