SHBA kundër Rusisë: Kërcënimi më i madh për Europën!

“Rusia paraqet kërcënimin më të madh për Europën dhe sigurinë e saj, dhe kjo kërkon dërgimin e trupave ushtarake”. Ky është përfundmi ...


“Rusia paraqet kërcënimin më të madh për Europën dhe sigurinë e saj, dhe kjo kërkon dërgimin e trupave ushtarake”. Ky është përfundmi i “US European Command”.
Raporti më i fundit i “Eucom” është shumë armiqësor ndaj Rusisë.
“Fakti që kemi reduktuar prezencën tonë në Europë ka ulur kapacitetin tonë reagues dhe parandalues. Të shkurajojmë agresionin rus është detyrë absolute e Eucom”, thuhet në raport.
Vërtet Rusia është një rrezik për Europën, apo një tjetër shkak për amerikanët për të dërguar trupa ushtarake?!

Related

Top Lajm 4842579511897650161

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item