Sarandë, gjenden të vdekur dy burra

Dy persona janë gjetur të vdekur në Sarandë. Foto Guveli, 42 vjeç, u gjet i vdekur në fshatin Dermish. Sipas familjarëve ai ishte ...


Dy persona janë gjetur të vdekur në Sarandë.
Foto Guveli, 42 vjeç, u gjet i vdekur në fshatin Dermish. Sipas familjarëve ai ishte i sëmurë epileptik dhe ishte larguar dje nga banesa, ndërsa vonë në mbrëmje u gjet i rrëzuar në tokë.
Sipas policisë, vdekja e tij ka ardhur nga shkaqe natyrale.
Në fshatin Dermish, në orën 03:00 të mëngjesit të sotëm, u gjet i vetëvarur në pemë Sotir Shuti, 50 vjeç. Babai i dy fëmijëve kishte 3 ditë i kthyer nga Korfuzi, ku kurohej për depresion.

Related

Kronika 3473979318429079005

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item