Putin ‘ndëshkon’ Erdoganin’: Ja lëvizja e fundit

Putin vijon të marra masa të ashpra kundër Turqisë së Erdoganit. Lëvizja e tij më e fundit ka të bëjë me çmimin e gazit. Turqia ki...


Putin vijon të marra masa të ashpra kundër Turqisë së Erdoganit.
Lëvizja e tij më e fundit ka të bëjë me çmimin e gazit.
Turqia kishte një marrëveshje me Gazprom për të përfituar gaz me një ulje në çmim.
Por Putin ka vendosur ta anulojë këtë marrëveshje duke ngritur çmimin e gazit.
Lajmi është bërë i ditur nga Reuters dhe çmimi i ri hyn në fuqi që sot.
Kjo është lëvizja e fundit e një sërë sanksionesh të vendosura nga Rusia kundrejt Turqisë pas rrëzimit të avionit rus në muajin nëntor.

Related

Botë 3035572797878459018

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item