NY Times akuzon Merkelin: Përzijini barbarët para se Islami t’iu nënshtrojë

Pas sulmeve barbare të ndodhura në Këln dhe disa qytete të tjera gjermane, gaztea amerikane NY Times ka drejtuar gishtin nga kancelarj...


Pas sulmeve barbare të ndodhura në Këln dhe disa qytete të tjera gjermane, gaztea amerikane NY Times ka drejtuar gishtin nga kancelarja Merkel.
NYT akuzon Merkel si përgjegjësen kryesore.
Merkel është sulmuar ashpër nga gazeta për shkak të politikës së saj të mikpritjes.
Hapja e portave për refugjatët është cilësuar si “çmenduri” nga gazeta.
Disa muaj më parë Merkel vendosi të presë refugjatët duke thënë se “do të ndryshonin fytyrën e Gjermanisë”.
Por në fakt ata po e ndërrojnë, për keq.
NY Times është shprehur pa doreza duke thënë se e vetmja gjë që mund të bëhet është të përzihen nga Europa refugjatët.
Në artikullin e shkruar NYT thotë se Gjermania është pranë një skenari të frikshëm.
Ata citojnë librin “Nënshtrimi” të Michel Houllebecq.
Në libër flitet për nënshtrimin e Europës ndaj Islamit.
“Ka mundësi të mira që e njëjta gjë të ndodhë në Gjermani’, shkruan NY Times.

Related

Top Lajm 8154825507371389734

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item