Nuk ka ndodhur më parë! Gruaja lind natyrshëm 11 fëmijë të shëndetshëm! (VIDEO)

Mjekët e një spitali në Indi kanë mbetur të shokuar kur 42 vjeçarja solli në jetë 11 fëmijë, madje pa prerje cezariane. Rast i këti...


Mjekët e një spitali në Indi kanë mbetur të shokuar kur 42 vjeçarja solli në jetë 11 fëmijë, madje pa prerje cezariane.
Rast i këtillë nuk është shënuar më parë.
Lindja zgjati dy orë. Thënë me një fjalë, bebet dilnin njëra pas tjetrës. 6 nga 11 djemtë janë binjak të njëjtë, kurse pesha e tyre është rreth 600 gram.

Stafi i spitalit ka kontaktuar krerët e Librit të Rekordeve Ginis se si Maria Hernandez dhe 11 bebet e saja të futen si rekordmene, shkruan “Likemag”./Flurudha

Related

Video 2355660483673490233

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item