Në rrugë shpërndahen miliona dollarë! Ja se si krejt kjo situatë u shndërrua në vjedhje të madhe! (VIDEO)

HAPEN DYERT E FURGONIT QË TRANSPORTONTE PARA: Në rrugë shpërndahen miliona dollarë! Ja se si krejt kjo situatë u shndërrua në vjedhje ...


HAPEN DYERT E FURGONIT QË TRANSPORTONTE PARA:
Në rrugë shpërndahen miliona dollarë! Ja se si krejt kjo situatë u shndërrua në vjedhje të madhe!
Në rrugët e Hong Kongut ndodhi një vjedhje klasike kur udhëtarët dhe shoferët filluan të mbledhin paratë që ranë nga një furgon.
Dyert e blinduara të furgonit, i cili transportonte paratë, papritmas u hapën dhe prej aty ranë valixhet me rreth 15 milionë dollarë të Hong Kongut.
Pamjet e filmuara nga televizionet tregojnë se si udhëtarët nguten që të vjedhin sa më shumë para të shpërndara në asfalt.
Të gjithë personat që kanë marrë paratë, do të duhet që t`i kthejnë, përndryshe rezikojnë të paditen për vjedhje, njofton policia e Hong Kongut. /TetovaNews


HAPEN DYERT E FURGONIT QË TRANSPORTONTE PARA: Në rrugë shpërndahen miliona dollarë! Ja se si krejt kjo situatë u shndërrua në vjedhje të madhe!Në rrugët e Hong Kongut ndodhi një vjedhje klasike kur udhëtarët dhe shoferët filluan të mbledhin paratë që ranë nga një furgon.Dyert e blinduara të furgonit, i cili transportonte paratë, papritmas u hapën dhe prej aty ranë valixhet me rreth 15 milionë dollarë të Hong Kongut.Pamjet e filmuara nga televizionet tregojnë se si udhëtarët nguten që të vjedhin sa më shumë para të shpërndara në asfalt.Të gjithë personat që kanë marrë paratë, do të duhet që t`i kthejnë, përndryshe rezikojnë të paditen për vjedhje, njofton policia e Hong Kongut. /TetovaNews
Posted by Tetova News on Thursday, January 14, 2016

Related

Video 5884728880528819824

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item