Në rast se ekzaminohet e trajtohet në kohë, kanceri i gjirit është i shërueshëm

Të prekurat nga kanceri i gjirit sa vijnë dhe shtohen. Por kjo sëmundje mund të ndalet së qeni vdekjeprurëse. Në rast se ekzaminohet e...


Të prekurat nga kanceri i gjirit sa vijnë dhe shtohen. Por kjo sëmundje mund të ndalet së qeni vdekjeprurëse. Në rast se ekzaminohet e trajtohet në kohë, kanceri i gjirit është i shërueshëm. Shpejtoje jetën tënde. Duhet thjesht pak kujdes.
30 % e sëmundjeve tumorale të femrave në Shqipëri janë pikërisht tumor ii gjirit dhe dhimbshëm pranohet se vdekshmëria nga kjo sëmundje është ndër më të lartat. Ndërkohë, në shtetet e zhvilluara perendimore, kjo sëmundje është e përhapur shumë më tepër. Prandaj, prej kohësh, përjeket për kurimin dhe trajtimin e saj janë vënë në qendër të punës së specialistëve.
Të prekurit nga kanceri duhet të pushojnë dhe të hanë shëndetshëm. Është shumë e rëndësishme të zgjedhni at që hani. Ndiqni këhillat për përdorimin e recetave natyrale të cilat ndikojnë fuqishëm në sistemin tuaj imunitar.

Related

Shëndet & estetikë 771287575109884489

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item