Ndërkombëtarët në Shkup nën kërcnim, rrisin masan e sigurisë

Ambasadori i BE-së në Shkup, Orav thotë se përfaqësuesit evropian janë nën kërcënim, pavarësisht se ia duan të mirën Maqedonisë dhe mund...

Ambasadori i BE-së në Shkup, Orav thotë se përfaqësuesit evropian janë nën kërcënim, pavarësisht se ia duan të mirën Maqedonisë dhe mundohen të zgjidhin krizën e vendit.
Në një paraqitje në kuvend, Orav theksoi: “Ne jemi këtu t’ju ndihmojmë sepse jeni shtet-kandidat, por tashmë ka filluar një fushatë negative kundër ndërmjetësve të BE-së, vetë komisionarit Han si dhe ekspertit të tij këtu në Shkup, Vonhojte, ambasadorit. Madje kërcënimet janë rritur deri aty sa jemi detyruar të rrisim edhe masat e sigurisë.”
Alsat-M

Related

Top Lajm 7889555021202750639

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item