Ndahet nga jeta Agron Bala, gazetari vuante nga një sëmundje e rëndë

Është ndarë nga jeta në moshën 60 vjecare gazetari Agron Bala. Pas një beteje për më shumë se 1 vit nga një sëmundje e rëndë, Bala ka ...


Është ndarë nga jeta në moshën 60 vjecare gazetari Agron Bala. Pas një beteje për më shumë se 1 vit nga një sëmundje e rëndë, Bala ka mbyllur sytë në një spital në Torino të Italisë. Gazetari dhe perdagog i departamentit të gazetaris ka një karrierë të pasur në televizone si autor dhe drejtues program po ashtu edhe si shkrimtar.
Një ndër programet e fundit është ai 7×7 në Televizon Publik Shqiptar ndërsa në publicistikë romani i fundit është ai ” Dy kohë në një jetë”.
Profesor Bala u lind në qytetin e Shkodrës.  U diplomua në vitin 1982 në Universitetin e Tiranës, në degën gjuhë letërsi. Studimet pasuniversitare i përfundoi  në Parisë të Francës. Pas diplomimit ai u përkushtua botës së letrave, radios dhe televizionit.

Related

Kultura 5753833323357010799

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item