Mësoni arsyet pse duhet të hani kërpurdha

Disa njerëz nuk i kanë shumë qejf kërpurdhat por pasi të lexoni këtë shkrim do bindeni që t`i hani ato. Kërpurdhat kanë efekte pozitiv...


Disa njerëz nuk i kanë shumë qejf kërpurdhat por pasi të lexoni këtë shkrim do bindeni që t`i hani ato. Kërpurdhat kanë efekte pozitive në organizmin tuaj, prandaj lexoni arsyet se pse duhet t`i konsumoni:
Kërpurdhat janë të mbushura me lëndë ushqyese. Është provuar se kërpurdhat pakësojnë rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës.
Një rënie 70% në rrezikun e krijimit të sëmundjes “Alzheimer”, kjo është vërejtur tek njerëz të cilët konsumojnë kërpurdha.
Fibrave dietike vijnë në sasi të mëdha tek kërpurdhat. Këto fibra luajnë një rol të rëndësishëm në mbajtjen e rolit dhe funksionimit të zemrës.
Ata i japin sistemit imunitar një nxitje të qëndrueshme.
Kur kërpurdha konsumohet çdo ditë,rreziku i kancerit ulet për të pakten 64%.

Related

Shëndet & estetikë 6803870846783768810

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item