Ky është koleksioni më i madh i makinave (Video)

Nuk bëhet fjalë për ndonjë sheik miliarder nga Lindja e Mesme apo ndonjë miliarder nga SHBA apo Evropa. Ky është sulltani i Bruneit,...


Nuk bëhet fjalë për ndonjë sheik miliarder nga Lindja e Mesme apo ndonjë miliarder nga SHBA apo Evropa.
Ky është sulltani i Bruneit, Sultan Hassanal Bolkiah pasuria e të cilit arrin 20 miliard USD.
Sipas revistës Forbes, ky është mbreti më i pasur në botë. Udhëheqja e sulltanatit të Bruneit, vend ky i vogël në Azi por shumë i pasur me naftë dhe gaz natyral ka bërë që kjo familje mbretërore të jetë më e pasura në botë.
Koleksioni i makinave të sulltanit të Bruneit ka më shumë se 7,000 super makina, edicione të kufizuara dhe makina të rralla të cilat janë të vendosura në një garazh me madhësinë e një pallati të ndarë në seksione sipas markave të makinave.

Related

Video 3984694411162810298

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item