Ky është babai i 800 fëmijëve. Thyhet redordi botëror

Një britanik ka vendosur rekord, pasi me spermën e tij kanë lindur 800 fëmijë. Simon Watson ka 16 vite që shet spermën e tij për 50 ster...

Një britanik ka vendosur rekord, pasi me spermën e tij kanë lindur 800 fëmijë. Simon Watson ka 16 vite që shet spermën e tij për 50 sterlina.
Ai bëhet baba thuajse çdo javë. Tani ai ka nisur ta shesë spermën e tij në FB. Mendohet se ka fituar të paktën 40 mijë sterlina nga ‘përpjekjet e tij’. Miqtë e thërrasin ‘municioni’. Babai i tre fëmijëve thotë se të gjithë e dinë që ai është donator sperme.
“Djemtë e mi thonë se nuk do e bëjnë kurrë, por thonë se nuk e kanë problem që e bëj unë. Kam fëmijë në mbarë botën dhe prindërit e tyre më janë gjithmonë mirënjohës”.
Simon ka dy djem dhe një vajzë nga 2 martesa.

Related

Kuriozitete 4065628517560647410

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item