Ky është aeroplani më i madh në botë (Video)

Airbus S.A.S. është një kompani evropiane për prodhimin e aeroplanëve civil dhe ushtarak me bazë në Tuluz, Francë. Kjo kompani mbanë...


Airbus S.A.S. është një kompani evropiane për prodhimin e aeroplanëve civil dhe ushtarak me bazë në Tuluz, Francë.
Kjo kompani mbanë edhe rekordin për aeroplanin më të madh të pasagjerëve në botë i cili është Airbus A380, me plotë 555 ndenjëse.
Airbus A380, është i fuqizuar nga 4 motorë, trupin e ka të gjërë dhe është dy katësh.
Fluturimin e pare ky aeroplan e ka bër më Prill 27, 2005.

Related

Video 4332455809052004468

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item