Krijohet valixhja e cila ju shoqëron kudo pa pasur nevojë që ta tërhiqni (Video)

Shpesh herë sikletosieni nga valixhja juaj pasi është vështirë ta tërhiqni. Por tashmë është krijuar një zgjidhje fantastike, e cila...


Shpesh herë sikletosieni nga valixhja juaj pasi është vështirë ta tërhiqni.
Por tashmë është krijuar një zgjidhje fantastike, e cila është një valixhe është aq e mirë sa që ju shoqëron kudo që shkoni, pa pasur nevojë që ta kapni me dorë.
Kompania izraelite “Nua Robotics” ka krijuar valixhen e së ardhmes, e cila përdorë një senzor kamerë dhe Bluetooth për ta shoqëruar pronarin e saj.
Valixhja e mençur ka edhe mundësinë për të karikuar celularin tuaj, tabletin dhe pajisjet e tjera.

Related

Video 6952417260310552350

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item