Kjo është zjarrfikësja më e fuqishme në botë (Video)

Quhet ig Wind, dhe është kamioni zjarrfikës më i fuqishëm në botë. Kjo makineri ka gjetur vend në botën moderne duke u përdorur për...


Quhet ig Wind, dhe është kamioni zjarrfikës më i fuqishëm në botë.
Kjo makineri ka gjetur vend në botën moderne duke u përdorur për të shuar zjarret në puset e naftës.
Big Wind është kombinim i tankut Sovjetik T-34 dhe dy motorëve të Mig-21 me fuqi prej 60,000kf.
Shikoni videon më poshtë të kuptoni fuqinë e këtij “probindëshi”.

Related

Video 1520054855752866138

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item