Këto janë vendet më optimiste dhe pesimiste për të jetuar

Një fakt interesant për kinezët është se ata janë dyfish më optimistë për të ardhmen se çdo vend tjetër. Sondazhi është kryer nga “S...


Një fakt interesant për kinezët është se ata janë dyfish më optimistë për të ardhmen se çdo vend tjetër.
Sondazhi është kryer nga “Statista” me 18 mijë njerëz, 41 për qind e të cilëve mendojnë se bota po bëhet një vend më i mirë për të jetuar.
Kinezët qëndrojnë të parët në listën e vendeve më optimiste me një diferencë prej 18 për qind nga Indonezia, e cila renditet e dyta, ndërsa në vend të tretë është Arabia Saudite.
Listën e vendeve më pesimiste në botë e kryeson Franca, me 81 për qind të të anketuarve në këtë vend, të cilët mendojnë se bota po përkeqësohet.


Related

Top Lajm 6077210017284000642

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item