Këto janë pesë biçikletat që palosen (Video)

Biçikleta është një nga mjetet më të përdorura në botë, pasi ju bën mirë për shëndetin edhe mund t’ju shpëtojë nga trafiku. Një prob...


Biçikleta është një nga mjetet më të përdorura në botë, pasi ju bën mirë për shëndetin edhe mund t’ju shpëtojë nga trafiku.
Një problem për biçikletat është vendi që zënë në shtëpi, por tashmë as ajo nuk është më një problem, pasi në videon më poshtë janë listuar pesë modele biçikletash të cilat palosen për një kohë të shkurtër dhe kursejnë vend.

Related

Video 5480098704936805051

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item